Surià Bicis

A Surià bicis hi trobareu les millors marques de bicicletes i components. La seva experiència els porta a estar en constant evolució, sempre procurant oferir les últimes novetats en tot el que fa referència a la bicicleta, components, roba, equipament i complements. Tenen una gran exposició permanent, bicis d’adult, infantil i específiques per noia. Disposen de taller especialitzat i personal amb formació.

 

Pàgina web: www.suriabicis.com

E-mail: info@suriabicis.com

Telèfon: 972 505 054

Adreça: Carrer Fortià 8, Figueres

 

Conscients de la importància de l’atenció al client i la promoció de l’esport, dediquen molts esforços a millorar continuament el seu servei postvenda, i estan en compromís constant amb l’esport i l’afició, sempre intentant recolzar als clubs de la zona i col.laborant en diferents esdeveniments.

Surià bicis neix l’any 1980, de mans de Josep Surià, ciclista i posteriorment entrenador professional, amb l’afany de mantenir-se sempre vinculat al món del ciclisme. Des de 2006, va deixar la gestió del negoci a les noves generacions i actualment és regentat per la seva filla Núria Surià i la parella d’aquesta, David Marti. Als quals a transmès la seva passió per la bicicleta.