Walk & Bikes

Walk&Bikes és una empresa que us ofereix guiatges personalitzats de rutes en BTT i a peu.     Web: http://walkandbikes.com/ Telèfon: +34 663 034 496 Mail: info@walkandbikes.com

Càmping Maçanet de Cabrenys

El Càmping Maçanet és el Punt d’Acolliment a Maçanet de Cabrenys. Està ubicat a les afores del municipi, en un indret idílic, envoltat de boscos de sureres. Gaudeix d’uns vistes magnífiques al Massís de Les Salines. A partir de la … (+)

Olympia 2

Olympia 2, des del 1948, ofereixen tots els serveis necessaris pels usuaris de bicicleta tot terreny i carretera. Són especialistes en la venda de bicicletes i en la comercialització i la distribució de recanvis i accessoris de motocicleta i bicicleta. Pàgina … (+)

Càmping Bassegoda Park

El Càmping Bassegoda Park és el Punt d’Acolliment a Albanyà. És un Càmping i Parc de bungalows de 1ª Categria ubicat al tranquil poble d’Albanyà, en el límit de l’Espai d’Interès Natural de l’Alta Garrotxa. La ubicació del càmping, enmig … (+)

SappySport

Botiga i serveis de guiatge en BTT, nordic walking i senderisme. També organització d’esdeveniments esportius. Per anar ben equipat i practicar el ciclisme amb tota seguretat a la botiga Sappysport hi trobarà de tot. Local de venda, taller de reparacions i … (+)

Can Janot

El Restaurant Can Janot és el Punt d’Acolliment a Navata. Des de fa més de 30 anys el restaurant Can Janot ofereix la seva cuina tradicional en un ambient senzill i familiar. Cuinen els plats típics de la zona amb … (+)

Surià Bicis

A Surià bicis hi trobareu les millors marques de bicicletes i components. La seva experiència els porta a estar en constant evolució, sempre procurant oferir les últimes novetats en tot el que fa referència a la bicicleta, components, roba, equipament i complements. … (+)