» » Sea Otter, un dels festivals de la bici més importants del món, a Girona el 2017

Sea Otter, un dels festivals de la bici més importants del món, a Girona el 2017

posted in: Últimes notícies | 0

Ja és oficial! El famós esdeveniment de Califòrnia desembarca per primera vegada a Europa, els dies 2, 3 i 4 de juny!
La Sea Otter Europe  Costa Brava-Girona Bike Show es celebrarà la primavera del 2017, del 2 al 4 de juny. És la primera vegada que desembarca a Europa el que es considera un dels festivals dedicats al ciclisme i als esports a l’aire lliure més grans i complets del món, la Sea Otter Classic, que des de fa 25 anys se celebra a Laguna Seca (Califòrnia – Estats Units).  La Costa Brava i Girona es posicionen així com una destinació esportiva ciclista de referència del sud d’Europa i situa el territori al màxim nivell del ciclisme mundial.

El nucli del festival, que comptarà amb la presència confirmada de les millors marques del món del ciclisme, distribuïdes en 50.000 m2 d’expositors i activitats, s’ubicarà al Pavelló Municipal Girona-Fontajau i els seus voltants, en ple centre de Girona. El pavelló i part de la zona exterior acolliran la zona principal d’exposicions i mostres de productes, accessoris i serveis relacionats amb el sector, mentre que els espais exteriors allotjaran les sortides i arribades dels esdeveniments esportius que recorreran la Costa Brava i el Pirineu de Girona, competicions de ciclisme de nivell internacional —Copa Catalana Internacional Biking Point de BTT, Scott Marathon, The Pirinexus 360 Challenge o CRI entre d’altres—, proves populars, exhibicions i zones de paddocks.

La Sea Otter Europe  Costa Brava-Girona Bike Show es vol que sigui un festival de primer nivell internacional i representi un punt d’inflexió on les marques del sector donin a conèixer els seus nous productes per a la nova temporada. Pot suposar també una magnífica oportunitat per a distribuïdors i venedors de bicicletes, entitats de promoció turística, de mobilitat urbana o de promoció de ciclisme i fins i tot per a organitzadors d’esdeveniments i activitats ciclistes. L’organització preveu una afluència de més de 20.000 persones durant els tres dies del festival ciclista.

 

sea-otter

 

Leave a Reply