WP GPX Maps Error: File /hosting/www/salinesbassegoda.org/centrebtt/wp-content/uploads/gpx/Marató 100 km.gpx not found!WP GPX Maps Error: File /hosting/www/salinesbassegoda.org/centrebtt/wp-content/uploads/gpx/Marató 50 km.gpx not found!Reglament Recorreguts Inscripcions Col·laboradors

 

Ruta dels 100 quilòmetres

Ruta de 100 Km amb un desnivell positiu aproximat de 2.500 m. És de nivell alt, tant per la llarga distància com per la dificultat física que comporta. La sortida i arribada és a Navata. El punt més alt és el Coll de Bassegoda amb 1.150 metres. Haureu d’anar seguint les fletxes del Centre BTT Salines-Bassegoda que estiguin marcades amb el número 100 dins un requadre negre.

Descarrega
*Per descarregar en format .gpx cliqueu amb el botó dret a “Descarrega” i “Anomena i desa…”

 

 

 

Ruta dels 50 quilòmetres

Ruta de 45.67 amb un desnivell positiu aproximat de 1.000 m. Està considerada d’un nivell mig-alt. Agafa trams de diferents rutes de Salines-Bassegoda. Està senyalitzada amb plaques amb una fletxa taronja i el numero 50 en un requadre blau. Cal seguir aquestes fletxes fins arribar al final de l’etapa. Tant la sortida com l’arribada són a Navata.

Descarrega
*Per descarregar en format .gpx cliqueu amb el botó dret a “Descarrega” i “Anomena i desa…”