» » Les germanes Gimenez inicien la temporada esportiva

Les germanes Gimenez inicien la temporada esportiva

Les esportistes nord catalanes han renovat l’acord d’utilització de les instal·lacions municipals de Maçanet de Cabrenys – Centre BTT Salines Bassegoda.

Per tercer any les germanes Victòria (18 anys) i Nastacia (14 anys) han renovat l’acord amb l’ajuntament de Maçanet de Cabrenys i el Centre BTT Salines Bassegoda per poder entrenar regularment durant l’hivern a les instal·lacions Alt Empordaneses. Les germanes Gimenez són originàries de Montesquiu des Alberes a la Catalunya nord. Competeixen en les modalitats de Descens i Enduro BTT. És per això que troben ideal la zona de Maçanet de Cabrenys.
Cal destacar que tot i la joventut de les dues esportistes, Victòria, “Vik” ha aconseguit dos subcampionats del món en descens (Noruega 2014) i Andorra (2015). Nastacia, “Nanas” serà; la present; la primera temporada que podrà competir a nivell internacional. En els primers tests ja ha marcat registres impressionants tot i tenir 14 anys. Els més destacats són el segon lloc en el Enduro de les Salines (06 de març) o el 4t lloc al descens de Sant Andreu de la Barca (13 de març) a dues dècimes de segon de la campiona del món.
Una vegada començada la temporada les esportistes es traslladen al Càmping Pla de Bàrres a la població francesa de Mont-Louis. El fet diferencial és que poden complementar els entrenaments en alçada. Aquestes instal·lacions també són municipals.
Cada vegada són més el corredors de la Catalunya nord, professionals i amateurs que utilitzen els corriols de Maçanet de Cabrenys per entrenar i poder planificar la temporada de BTT que començarà oficialment a Valdivia (Xile) el proper 27 de Març en la versió de Enduro i a Lourdes (França) el 10 d’Abril en descens.

 

germanes-jimenez

 

Leave a Reply