» » Gran trobada endurera a les Salines

Gran trobada endurera a les Salines

Laurent Gimenez i l’equip de Maçanet de Cabrenys van organitzar, el cap de setmana del 10 de desembre de 2017 un bon “Randuro” a Enduro Les Salines. 136 Riders van venir cap el Centre BTT Salines Bassegoda – Alt Empordà a fer part de les rutes num 5 i 6.Va ser una bona matinal on cadascú al seu ritme ha pedalat per aquest tros de paradís amb encant que tenim a Maçanet de Cabrenys.

La familia GMZ Racing – Gimenez Sisters (La occitana també) van cuidar tots els detalls! Desde el minut 1 que posem cinta de balisar d’Olympia 2 BICI intervenen moltes persones.

Moltes gràcies a tots!!! A la organització: els Gimenez, a més de Frank la Sardane, Nastasia Gimenez i Jullian Guerin… i tota la brigada del nord que faci fred o sol venen a marcar! Joan Coromines, Joan Deu Egido i Sergi Brugat van ser els encarregats d’obrir camins i compartir batalles! Teia Sabà, Viktoria Gimenez, Malgorzata Gimenez Finkelstein a les inscripcions! En Fèlix i el Marc als avituallament… els de la feina fosca. I com no les empreses que ens recolzen sense demanar res a canvi. Imprescindibles. Alberabike / Yodabikes Production Privée Zeroflats Eefsl RAD – Racing Armor Designs Kenny Racing Salines Bassegoda

Un grand merci a tots, els voluntaris, i als 136 participants.

Leave a Reply